Pariul zilei – 06.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Dundee United vs Aberdeen (06.05.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de marti, 6 Mai, am ales o cota ceva mai mica decat de obicei pentru pariul zilei, si anume 1.62 in acest moment. Ne-am orientat catre meciul dintre Dundee United si Aberdeen, la care ne asteptam ca oaspetii sa nu piarda.
De altfel, in cele trei confruntari din acest sezon am avut parte de doua victorii ale lui Aberdeen si un rezultat de egalitate.
Dundee United Aberdeen
Dundee United vine la acest joc dupa cinci etape modeste, perioada in care echipa a castigat doar doar cinci puncte. Astfel, dupa 36 de runde, Dundee este a patra in Scotia cu 58 de puncte si un golaveraj de 63-44, avand sanse minime la un loc pe podium, fiind la sase lungimi de locul trei ocupat de Motherwell. Gazdele sunt in cautarea primului succes din acest sezon contra lui Aberdeen. Aberdeen de cealalta parte vine la acest duel din postura ocupantei locului doi, acolo unde si-a propus sa incheie aceasta campanie, neincapand vorba de lupta la titlu. Oaspetii au 65 de puncte si un golaveraj ceva mai slab decat al gazdelor, cu 50 de reusite si 36 de goluri incasate, apararea fiind punctul forte, ofensiva lasand oarecum de dorit pentru o echipa ce se vrea vice-campioana.
Pariuri Dundee United vs Aberdeen
Info pariuri sportive: X2 @ 1.62

  • O putem considea pe Aberdeen cea mai puternica formatie din Scotia dupa Celtic in acest moment, lucru argumentat de altfel si de cifre. Ne asteptam ca oaspetii sa nu piarda aceasta deplasare pe terenul lui Dundee United, echipa intr-o forma slaba.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,