Pariul zilei – 06.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Torino vs Empoli (06.05.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de astazi oferim o noua cota atractiva cand vine vorba de pariul zilei. Am ales meciul din Italia Serie A dintre Torino si Empoli, meci ce se anunta foarte interesant, miza prea mare nefiind insa, poate doar pentru gazde care inca spera la un loc de UEL.
Torino Empoli
Torino este a noua clasata in acest moment, insa o victorie diseara ar urca-o trei pozitii, pana pe locul sase, loc care ar putea duce in Europa League in anumite conditii. Gazdele vin dupa cinci etape fara infrangere si au in dreptul lor 48 de puncte, dar si un golaveraj pozitiv de 40-36. Torino a pierdut doar trei meciuri acasa.

Echipa probabila Torino:
Padelli
Maksimovic, Glik, Moretti
Peres, Benassi, Gazzi, Kaddouri, Darmian
Quagliarella, Lopez

Pentru Empoli nu exista o miza prea mare astazi, echipa fiind salvata de la retrogradare 99.99%. Oaspetii au 38 de puncte, cu 11 peste linia de plutire. Totusi trupa vizitatoare vine dupa trei meciuri la rand fara infrangere in campionat, bifand chiar o victorie cu Napoli, scor 4-2 acasa etapa trecuta. Tonelli si Guarente vor lipsi de la oaspeti.

Echipa probabila Empoli:
Sepe
Hysaj, Rugani, Barba, Rui
Vecino, Valdifiori, Croce
Saponara
Maccarone, Pucciarelli

Pariuri Torino vs Empoli
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.83

  • Am ales sa riscam putin la acest meci, astfel ca mizam pe o cota atractiva de 1.83 pentru victoria gazdelor. De altfel, Torino are mai toate argumentele in favoarea ei la ora actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!