Pariul zilei – 06.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Rosenborg vs Debrecen (06.08.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Ziua de joi este una foarte generoasa pentru pariori, cu multe meciuri de Europa League. De aici am ales si noi pariul zilei, la o cota de 1.50, ceva mai mica decat in mod normal, insa pariul nu prezinta un grad de risc foarte ridicat dupa parerea noastra.
Rosenborg Debrecen
Rosenborg se afla intr-o forma de zile mari, iar in acest sezon pare de neoprit in campionatul Norvegiei, acolo unde face legea si se indreapta catre titlu. Echipa gazda a bifat o victorie importanta pe terenul lui Debrecen in tur, scor 3-2, iar acum este cu un pas in play-off-ul Europa League. Rosenborg a eliminat alte doua echipe pana aici, pe Vikingur (2-0) si pe KR Reykjavik (4-0).

 

Debrecen in schimb are nevoie de o victorie la doua goluri diferenta cel putin, pentru a merge mai departe, sau de o victorie la limita, dar incepand cu 4-3. Ungurii nu se afla intr-o forma prea buna la ora actuala, venind dupa trei meciuri consecutive fara victorie in campionat si Europa League. Debrecen a eliminat-o pe Skonto Riga in runda precedenta, 11-4 la general, dupa ce mai intai a trecut de Sutjeska, 3-2.
Pariuri Rosenborg vs Debrecen 
Info pariuri sportive: 1 @ 1.50

  • Mizam din nou pe o victorie a norvegienilor, acestia aratandu-si superioritatea si in meciul tur din deplasare, scor 3-2, asa cum am spus, plus ca avem o cota interesanta pentru 1 solist.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: