Pariul zilei – 06.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 6 September, 2016. Postat in Pariul Zilei

Cipru vs Belgia (06.09.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Cipru si Belgia se intalnesc diseara de la ora 21:45 in prima etapa a calificarilor la Cupa Mondiala din Rusia de peste doi ani. De aici am ales si noi pariul zilei, cota de 1.93 fiind foarte atractiva, insa nici pariul nu este cel mai ”safe”.
Cipru
Belgia
Cipru are avantajul terenului propriu, insa este net inferioara la toate capitolele in fata Belgiei. Echipa nu traverseaza o perioada prea buna, dovada ca in ultimul an de zile a inregistrat o singura victori si cinci infrangeri. De asemenea, cipriotii au primit cel putin un gol in fiecare meci din ultimele opt. Ultimul ”clean sheet” a fost in Noiembrie 2014, 5-0 vs Andorra.Belgienii vin si ei dupa o infrangere in fata Spaniei, scor 0-2 intr-un amical de pe teren propriu. Hazard si colegii de la nationala au ajuns doar in sferturi la Campionat European din vara, fiind eliminati de Tara Galilor, scor 1-3. Belgienii sunt mari favoriti diseara, cu o cota in jur de 1.30 pentru un eventual succes aici.
Pariuri – Cipru vs Belgia
Info pariuri sportive Belgia -1.5 HA @ 1.91

  • Mizam pe o cota foarte atractiva, asteptandu-ne ca Belgia sa isi confirme superioritatea aici si sa se impuna la o diferenta de cel putin doua goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,