Pariul zilei – 06.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 October, 2015. Postat in Pariul Zilei

Carmarthen vs TNS (06.10.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de marti, 6 Octombrie 2015, vine din prima liga a Tarii Galilor, acolo unde Carmarthen si TNS vor fi puse fata in fata de la ora 21:30. Momentan cotele nu au fost afisate, dar cu siguranat predictia aleasa de noi va avea o cota atractiva.
CarmarthenTNS
Carmarthen este printre echipele slabe ale Premier League in momentul de fata. Gazdele au strans doar opt puncte dupa tot atatea etape, insa de remarcat faptul ca au cel mai slab atac din campionat, cu numai patru reusite. Acest lucru inseamna un gol marcat o data la doua etape. Cu aceste cifre, Carmarthen este pe locul 9 din 12, venind dupa patru etape cu un singur punct castigat.Pe de alta parte, TNS este cea mai puternica formatie din Tara Galilor. Momentan oaspetii impart fotoliul de lider cu Bala Town, avand avantajul golaverajului mai bun insa. Echipa vizitatoare a strans 16 puncte pana acum si este neinvinsa dupa opt etape (4V – 4E). De asemenea, TNS are de departe cel mai bun golaveraj din prima liga, 13-3 in momentul de fata.
Pariuri Carmarthen vs TNS
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final

  • Momentan n-au aparut cotele, insa chiar si asa, ne asteptam ca TNS sa controleze jocul in intregime, inca din prima repriza si inclusiv pe tabela de marcaj.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,