Pariul zilei – 06.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 6 December, 2013. Postat in Pariul Zilei

Benfica vs Arouca (06.12.2013) – ora 22:15
Introducere
pariul zilei2Cea mai in forma echipa din Portugalia la momentul de fata, Benfica, va primi vizita lui Arouca astazi de la ora 22:15, acesta fiind primul meci din etapa a 12-a in Portugalia si totodata meciul de la care am ales pariul zilei.
Cele doua tabere s-au mai duelat o singura data in istorie, si anume in 2010 intr-un meci de Cupa, atunci cand Benfica s-a impus cu 5-1, tot pe teren propriu.
Benfica
Arouca
Benfica porneste ca mare favorita la toate agentiile, iar cota pentru 1 solist nu depaseste 1.20 in nici o oferta a agentiilor. Gazdele ocupa locul secund la ora actuala in clasamentul din Portuguese Liga, la egalitate de puncte cu liderul Sporting, si anume 26. Golaverajul de 20-8 face diferenta, Benfica stand ceva mai slab din acest punct de vedere. Pe teren propriu echipa gazda a castigat 13 puncte din 15 posibile.
Arouca de cealalta parte nu se poate lauda nici cu o treime din cifrele adversarilor de diseara. Oaspetii au opt puncte in dreptul lor, si un golaveraj rusinos de 6-15, fiind formatia cu cea mai neputincioasa ofensiva din campionat. Nou-promovata se afla pe locul 15, primul loc retrgradabil, fiind printre favoritele la retrogradare in acest sezon, cel putin daca va continua in acelasi ritm ca pana acum.
Pariuri Benfica vs Arouca
Info pariuri sportive: Benfica -1.5,-2.0 Handicap Asiatic @ 1.77
  • Ne-am indreptat atentia catre o victorie la minim doua goluri a gazdelor. Benfica este net superioara la orice capitol, iar in mod normal nu ar trebui sa aiba emotii acasa in fata celei mai slabe echipe din campionat. In cazul unui succes la fix doua goluri, jumatate din miza va fi returnata, iar cealalta jumatate va fi castigatoare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!