Pariul zilei – 06.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 5 December, 2015. Postat in Pariul Zilei

Carpi vs AC Milan (06.12.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Carpi si AC Milan vor fi puse fata in fata duminica seara de la ora 21:45 in cea de-a 15-a etapa a campionatului italian de fotbal. Oaspetii au prima sansa, iar cota pentru pariul zilei de astazi are o cota interesanta de 1.70.
Carpi AC Milan
Carpi abia a reusit a doua victorie din actuala stagiune, 2-1 in deplasarea de la Genoa, insa chiar si asa, echipa a ramas sub linia de plutire. Nou-promovata este penultima, pe locul 19, avand noua puncte si un golaveraj de 13-27. Cinci puncte au gazdele in minus fata de zona salvatoare, iar in acelasi ritm ca pana acum nu prea au nici o sansa. De cealalta parte, AC Milan este in crestere de forma, venind dupa cinci etape bune, in care a obtinut zece puncte. Echipa spera sa revina in cupele europene din stagiunea urmatoare, dar momentan milanezii sunt pe locul sapte. Cu 23 de puncte in cont, AC Milan e la un punct de Top 5 si la sase lungimi de podium.
Pariuri Carpi vs AC Milan
Info pariuri sportive: 2 solist @  1.70

  • E greu de crezut ca nou-promovata Carpi va emite pretentii prea mari in fata Milanului, la cum s-a prezentat pana acum, asa ca merita incercat pariul conform caruia AC Milan va obtine trei puncte aici.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,