Pariul zilei – 07.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 February, 2016. Postat in Meciul Zilei

FC Porto vs Arouca (07.02.2016) – ora 21:15
pariul zilei2Unul dintre cele mai dezechilibrte dueluri ale etapei cu numarul 21 din Portugalia Primeira Liga va avea loc diseara de la ora 21:15, atunci cand FC Porto va primi vizita celor de la Arouca, echipa net inferioara la orice capitol.
FC PortoArouca
FC Porto a castigat trei din ultimele patru meciuri de campionat, dar chiar si asa, echipa a cam pierdut contactul cu rivalele Benfica si Sporting. Mai exact, gazdele de astazi sunt pe locul trei cu 46 de puncte si un golaveraj de 40-12, fiind la cinci lungimi de Sporting si la sase de Benfica, aceasta din urma evoluand deja in runda curenta.Arouca a pierdut si meciul tur, scor 1-3 in fata propriilor suporter in luna Septembrie. Oaspetii vin dupa patru etape la rand fara victorie si le va fi destul de greu pe terenul lui Porto, mai ales ca aceasta n-a pierdut nici un meci acasa in actuala campanie. Arouca e clar outsider aici, cu o cota intre 15.00 si 20.00 pentru un eventual succes.
Pariuri FC Porto vs Arouca
Info pariuri sportive: 1/1 @ 1.52

  • E clar ca FC Porto e echipa mai buna din toate punctele de vedere, iar noi ne asteptam ca trupa gazda sa domine jocul in totalitate, atat pe teren cat si pe tabela, inca din prima repriza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,