Pariul zilei – 07.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 6 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Besiktas vs Eskisehirspor (07.03.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Etapa cu numarul 24 din Turcia Super Lig va fi incheiata luni seara de la ora 20:00, atunci cand Besiktas si Eskisehirspor vor fi puse fata in fata. Pariul zilei vine de la acest joc, iar cota aleasa de noi este de 1.93 in acest moment.
BesiktasEskisehirspor
Besiktas a pierdut trei puncte extrem de importante runda trecuta, ramanand in spatele lui Fenerbahce, pe locul secund. In orice caz, Besiktas are doua meciuri in minus fata de Fener la ora actuala, iar daca le va castiga va reveni pe pozitia fruntasa. Besiktas se lauda cu un golaveraj de 49-22, avand cel mai bun atac din campionat alaturi de Galatasaray.Pe de alta parte, Eskisehirspor se afla la polul opus in clasament, fiind ultima clasata si e foarte posibil sa o vedem in liga secunda din stagiunea urmatoare. Oaspetii au 17 puncte si un golaveraj de 24-46, fiind la sase lungimi de zona salvatoare. Oaspetii n-au reusit mare lucru nici in meciul tur, pierzand cu scorul de 1-2 in fata propriilor suporteri.
Pariuri Besiktas vs Eskisehirspor
Info pariuri sportive: Besiktas -1.5 HA @ 1.93

  • Asa cum am spus, am ales o cota atractiva pentru ziua de luni, Besiktas fiind net superioara in fata ultimei clasate, plus ca victoria este singura optiune aici.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,