Pariul zilei – 07.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

Bilbao vs Sevilla (07.04.2016) – ora 22:05
pariul zilei2Unul dintre duelurile foate interesante din sferturile UEFA Europa League se va intre doua echipe din Spania. Bilbao si Sevilla se intalnesc astazi de la ora 20:05, iar pariul zilei ales de noi are o cota atractiva, de 1.75.
BilbaoSevilla
Athletic Bilbao se prezinta la aceasta partida dupa trei meciuri la rand fara victorie, bifand un egal si doua esecuri. Bascii sunt aproape siguri de calificarea in UEL pentru sezonul viitor, asa ca Primera Division trece pe locul doi, iar Europa League primeaza la ora actuala. Bilbao vine dupa trei victorii si doua egaluri in ultimele cinci jocuri acasa.Sevilla a pierdut ultimele cinci deplasari pe acest teren, din 2011 pana astazi. Oaspetii nu sunt nici ei in cea mai buna forma, dovada ca au pierdut ultimele doua meciuri de campionat, avand sanse minime sa mai prinda Top 4 in La Liga. Singurele deplasari castigate de Sevilla in acest sezon au fost in Copa del Rey. In campionat si cupe euopene, andaluzii au suferit mult la acest capitol.
Pariuri Bilbao vs Sevilla
Info pariuri sportive: X2 @ 1.75

  • De departe cea mai buna cota pentru acest pariu poate fi gasita in oferta Unibet. Ne asteptam la cel putin un egal scos de andaluzi, desi argumentele nu sunt tocmai in favoarea lor.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,