Pariul zilei – 07.05.2019

Bilet realizat de bonus in 7 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Mamelodi – Golden Arrows

Astazi se vor disputa mai putine meciuri din competitiile europene dar pariorii inca au cateva meciuri din care pot obtine castiguri substantiale. In articolul de astazi ne vom concentra atentia asupra unui meci din Africa de Sud, o partida in care Mamelodi va primi vizita celor de la Golden Arrows. Cele doua nume nu sunt foarte cunoscute pentru publicul roman, de aceea mentionam faptul ca Mamelodi este a doua clasata din campionatul sud-african, fiind despartita de un singur punct de liderul Orlando Pirates.

Cu alte cuvinte, daca Mamelodi va reusi sa se impuna in aceasta confruntare va urca pe prima treapta a clasamentului si se va apropia de inca un titlu de campioana. In momentul de fata in visteria clubului se afla 11 titluri nationale si un trofeu Champions League, in timp ce Golden Arrows se afla doar de 4 ani pe prima scena a fotbalului sud-african si nu a castigat inca nici un trofeu important.

Probabil ca cel mai cunoscut jucator din echipa gazdelor este fundasul brazilian Ricardo Nascimento deoarece acesta a evoluat si in Liga I pentru Astra Giurgiu, dar nu trebuie sa omitem faptul ca Mamelodi are una dintre cele mai organizate aparari din campionat. Agentiile de pariuri acorda cota 1.40 pentru un succes al gazdelor care este considerat si cel mai sigur pronostic al acestei partide.