Pariul zilei – 07.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 7 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Rostock vs Werder Bremen (07.07.2015) – ora 19:30
pariul zilei2Pentru astazi, marti 7 Iulie 2015, am ales o cota de 1.63 pentru pariul zilei. Ne-am indreptat atentia catre un meci amical din Germania, meci care le va pune fata in fata pe Rostock si Werder Bremen, lovitura de start urmand sa aiba loc la ora 19:30.
Rostock Werder Bremen
Rostock vine din cea de-a treia liga a Germaniei, acolo unde nu s-a descurcat deloc bine sezonul trecut, abia reusind sa se salveze de la retrogradare. Echipa a pierdut ultimele patru meciuri din stagiunea precedenta, iar acum isi incepe perioada de pregatire, lipsa meciurilor fiind un alt dezavantaj care poate fi trecut in dreptul echipei gazda. Werder Bremen n-a avut o vacanta prea lunga, astfel ca se afla deja la al 5-lea meci amical de dupa terminarea sezonului trecut, bifand pana acum patru victorii si marcand in medie peste sase goluri pe meci. Ce-i drept, adversarii au fost modesti, fara pretentii prea mari. ”Verzii” sunt favoriti in mod clar si in duelul de astazi.
Pariuri Rostock vs Werder Bremen
Info pariuri sportive: Peste 2.5 goluri @ 1.63

  • Mizam pe un meci deschis si frumos intre doua formatii deloc apropiate ca si valoare. Werder este net superioara, plus ca e pe cai mari in aceasta perioada de pregatire, dupa cum am spus.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!