Pariul zilei – 07.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Cork City vs Linfield (07.07.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Mizam pe o cota de 1.86 pentru pariul zilei de astazi, 7 Iulie 2016. Meciul care ne-a atras atentia vine din preliminariile Europa League, acolo unde Cork City o va gazdui pe Linfield incepand cu ora 21:45, ora Romaniei.
Cork City
Linfield
Cork City este cu un picior in runda urmatoare a competitiei dupa ce s-a impus in tur, scor 1-0 in deplasare. Pe teren propriu irlandezii arata mult mai bine, asa ca este de asteptat sa ii vedem dominand si controland jocul de la un capat la altul. De altfel, echipa gazda nu a mai pierdut acasa de luni buni, din Octombrie 2015, mai exact, 2-3 vs Longford in campionatul intern. Linfield vine din Irlanda de Nord si pare sa fie net inferioara la mai toate capitolele in momentul de fata. Echipa are nevoie de un succes aici, cu precizarea ca o victorie cu 1-0 ar duce meciul in prelungiri. Oaspetii sunt totusi outsideri in mod clar, cu o cota in jur de 8.50 pentru un eventual succes. Linfield a bifat sapte victorii in ultimele zece deplasari.
Pariuri – Cork City vs Linfield
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.86

  • Cork s-a aratat superioara si in tur, insa pe propria arena are o forta mult mai mare, asa ca ne asteptam la un succes mai categoric, cu preluarea avantajului inca in prima repriza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!