Pariul zilei – 07.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 September, 2014. Postat in Pariul Zilei

Insulele Feroe vs Finlanda (07.09.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de astazi, 7 Septembrie, am pregatit o cota ceva mai buna cand vine vorba de pariul zilei, si anume 2.05 in oferta celor de la bet365. Insulele Feroe si Finlanda vor fi protagonistele acestei partide, meciul facand parte din Grupa F a preliminariilor pentru Euro 2016, grupa in care se afla si Romania.
Insulele Feroe Islanda
Insulele Feroe este cea mai slab cotata echipa din aceasta grupa, asa cum era si de asteptat, fiind o formatie de amatori, fara pretentii prea mari. Echipa gazda are sanse mici si la pariuri, avand o cota de 10.00 pentru victorie. Interesant este faptul ca selectionata Insulelor Feroe a reusit sa castige ultimul meci jucat, 4-1 cu Gibraltar, bifand primul succes dupa trei ani de zile de seceta. Finlanda in schimb nu isi poate permite pasi gresiti in aceasta deplasare, teoretic cea mai usoara din preliminarii. Nordicii au sustinut cinci meciuri amicale anul acesta, bilantul nefiind unul deloc rau, cu doua victorii, doua rezultate de egalitate si o singura infrangere. Una dintre cele mai bune cote de pe piata pentru 2 solist o gasim la bet365, si anume 1.25.
Pariuri Insulele Feroe vs Finlanda
Info pariuri sportive: Finlanda -1.5,-2.0 HA @ 2.05

  • Nu avem nici un dubiu vis a vis de diferentele dintre cele doua tabere. Finlanda este in mod clar echipa mai buna, iar noi mizam pe o victorie la minim 2-3 goluri diferenta din partea echipei vizitatoare contra unei tabere de amatori.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,