Pariul zilei – 07.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Videoton vs Ujpest (07.10.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Astazi incepand cu ora 19:00, Videoton si Ujpest vor fi adversare in Grupa E din Cupa Ligii Ungariei, echipa gazda pornind din pole-position, atat pe hartie, cat si la pariuri.
Videoton a bifat patru victorii si un rezultat de egalitate in precedentele cinci meciuri cu Ujpest pe teren propriu.
Videoton Ujpest
Echipa gazda se afla intr-o forma de senzatie, indreptandu-se catre un nou titlu in Ungaria. Dupa zece etape, Videoton a strans maxim de puncte si are o medie de 2,7 reusite pe partida. Echipa a castigat ambele meciuri din Grupa E a Cupei Ligii, scor 5-1 cu Vasas si 4-0 in fata celor de la Ajka, neavand nici un fel de emotie in ceea ce priveste calificarea in faza urmatoare a competitiei. Ujpest este de asemenea o echipa solida, intr-o forma buna, venind dupa cinci jocuri in care a bifat trei victorii si doua rezultate de egalitate. Echipa a pierdut doar unul din cele 15 meciuri oficiale disputate in aceasta stagiune in toate competitiile. Oaspetii nu au rupt gura targului cand vine vorba de ultimele deplasari oficiale, venind dupa trei meciuri fara succes.
Pariuri Videoton vs Ujpest
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.83

  • Videoton este cea mai solida formatie din fotbalul maghiar si in aceasta stagiune, dovada stand cele zece victorii in zece etape de campionat. Mizam pe o noua dominare a gazdelor, desi Ujpest esteo formatie de luat in seama destul de serios.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,