Pariul zilei – 07.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 7 December, 2013. Postat in Pariul Zilei

Sant Andreu vs Atletico Madrid (07.12.2013) – ora 17:00
Introducere
pariul zilei2
Pariul zilei de astazi, 07.12.2013, vine din Cupa Regelui Spaniei, acolo unde Sant Andreu si Atletico Madrid se vor duela pentru un loc in optimile de finala, madrilenii fiind mari favoriti la toate agentiile.
Acesta este primul joc din istorie intre cele doua formatii, iar cea mai buna cota pentru 2 solist o gasim in oferta bet365, si anume 1.17.
Sant Andreu
Atletico Madrid
Sant Andreu nu este o formatie care sa poata emite pretentii de la un astfel de joc, mai ales ca o intalnesc pe Atletico poate la cel mai bun sezon al ei din ultimii 10-15 ani. Sant Andreu este o formatie din ligile secunde, o formatie despre care nu putem spune ca este in forma, insa care se descurca admirabil pe teren propriu de mult timp, totusi in fata formatiilor de acelasi nivel.
Atletico este revelatia ultimilor ani in Spania, iar la ora actuala imparte fotoliul de lider in La Liga cu Barcelona. Madrilenii vor trimite cu siguranta o buna parte din rezerve in teren, insa chiar si asa au prima sansa, fiind greu de crezut ca vor avea cea mai mica problema in a castiga acest meci de o maniera clara. Diego Costa si colegii sai au pierdut un singur joc in precedentele 15 deplasari in toate competitiile.
Pariuri Sant Andreu vs Atletico Madrid
Info pariuri sportive: Atletico Madrid -2.0 Handicap Asiatic @ 1.68
  • Ne-am indreptat atentia catre o victorie fara emotii din partea oaspetilor, la minim trei goluri diferenta. totusi daca Atletico va castiga partida la fix doua goluri avans, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!