Pariul zilei – 08.01.2019

Bilet realizat de bonus in 8 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Arabia Saudita – Coreea de Nord

Cupa Asiei este o competitie in care cele mai puternice nationale de pe continentul asiatic se lupta intr-un turneu ce va avea loc in acest an in Emiratele Arabe Unite, iar prima partida din Grupa E va fi intre Arabia Saudita si Coreea de Nord. Cele doua reprezentative au anuntat obiective foarte indraznete pentru aceasta editie a Cupei Asiei, chiar daca nu se afla printre favorite la castigarea trofeului.

Arabia Saudita este una dintre formatiile asiatice care a participat la majoritatea Campioantelor Mondiale, chiar daca au obtinut rezultate modeste sauditii se pot lauda cu cele 3 victorii reusite la turneele finale si cele 3 Cupe ale Asiei. Ultimul trofeu castigat de Arabia Saudia a fost 1996 atunci cand gazdele turneului au fost tot Emiratele Arabe Unite, o tara in care jucatorii sauditi se simt ca acasa. Trebuie sa mai mentionam faptul ca celelalte formatii din grupa sunt Qatar si Liban, doua nationale care impartasesc aceasi cultura ca Arabia Saudita.

Marele dezavantaj al sauditilor este faptul ca toti jucatorii selectionati evolueaza in campionatul propriu si nu au atat de multa experienta in partidele internationale. Totusi nivelul campionatului din Arabia Saudita este mult peste cel din Coreea de Nord, deci in partida de astazi pariorii ar trebui sa mizeze pe un succes al sauditilor care este cotat cu 1.65 si va aduce 3 puncte extrem de pretioase pentru nationala pregatita de Juan Antonio Pizzi.