Pariul zilei – 08.04.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 April, 2016. Postat in Pariul Zilei

Concordia vs Petrolul (09.04.2016) – ora 22:05
pariul zilei2Singurul meci programat astazi in Liga 1 va avea loc in play-out, acolo unde Concordia Chiajna va da piept cu Petrolul Ploiesti de la ora 20:30. De aici am ales si noi pariul zilei la o cota atractiva de 1.85
ConcordiaPetrolul
Cu o singura infrangere dupa cinci etape in play-off, Concordia spera la salvare, insa momentan se afla pe locul sase, loc care duce la baraj. Ilfovenii sunt la trei puncte sub FC Botosani (locul 5), iar victoria este obligatorie in meciul de astazi. In sezonul regulat am avut parte de doua remize in cele doua confruntari directe.De cealalta parte se afla lanterna rosie, Petrolul Ploiesti, echipa care a suferit o cadere incredibila in stagiunea curenta. Practic lupii galben au fost tot timpul pe ultima pozitie, incepand sezonul cu -6 puncte in dreptul lor. Ploiesteni n-au castigat nici una din ultimele patru deplasari pe acest teren.
Pariuri Concordia vs Petrolul
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.85

  • Nu e cel mai sigur pariu, dar cota este foarte atractiva si merita incercata. Concordia are nevoie de trei puncte ca de are, in timp ce Petrolul si-a cam incheiat sezonul.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,