Pariul zilei – 08.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 7 April, 2017. Postat in Category

West Ham vs SwanseaΒ (08.04.2017) – ora 17:00
pariul zilei2Pentru ziua de sambata am ales un pariu pe goluri cand vine vorba de pariul zilei. Mergem pe o cota de 1.63 din Premier League, mai exact de la meciul dintre West Ham United si Swansea, programat la ora 17:00.
West Ham
Swansea
West Ham este cea mai iesita din forma echipa a momentului in campionatul Angliei, fiind fara punct castigat in ultimele cinci etape. Ciocanarii au picat pe locul 15, la doar cinci puncte peste zona rosie. West Ham are un total de 33 de puncte in dreptul ei, golaverajul de 41-57 fiind mult sub asteptari. Swansea este de asemenea intr-o forma foarte slaba, dovada ca in precedentele patru etape a strans un singur punct. Lebedele ocupa locul 18, cu 28 de puncte in 31 de meciuri. Galezii au doua puncte sub linia de plutire, asa ca inca spera la salvare, avand nevoie de puncte cu orice pret.
Pariuri – West Ham vs Swansea
Info pariuri sportive Β Ambele marcheaza – Da @ 1.63

  • Cota se afla intr-o oarecare scadere, insa este in continuare destul de atractiva. Ambele tabere lupta pentru ramanerea in prima liga, asa ca nu este loc de menajari sambata dupa-amiaza la Londra.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!