Pariul zilei – 08.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 7 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

FC Brasov vs Corona Brasov (08.05.2014) – ora 17:00
pariul zilei2La fel ca si ieri, pariul zilei de azi, 8 Mai, are o cota de 1.68, acesta venind din Romania Liga 1, de la meciul dintre FC Brasov si Corona Brasov, partida urmand sa inceapa de la ora 17:00.
FC Brasov a castigat toate cele trei puncte in partida tur, disputata pe 11 Noiembrie, scor 2-1 din postura de oaspete.
FC Brasov Corona Brasov
Cu zece puncte castigate in ultimele cinci etape, FC Brasov a scos in sfarsit capul deasupra liniei de plutire, asta dupa victoria de etapa trecuta cu Dinamo. Trupa lui Talnar este acum pe locul 14, primul deasupra zonei fierbinti, cu 33 de puncte si un golaveraj de 30-38, avand o medie de fix un gol marcat pe etapa pana acum. Cu patru jocuri ramase de jucat, drumul este inca lung pana la asigurarea salvarii. Corona Brasov de cealalta parte este prima formatie retrogradata in acest sezon, echipa avand un parcurs foarte slab si nici nu s-a mai straduit sa isi obtina licenta. Oaspetii sunt ultimii in Liga 1 cu 14 puncte si un golaveraj de 20-58, avand cel mai slab atac si cea mai fragila defensiva din campionat in acest moment. Acestia au obtinut un singur punct in 15 deplasari.
Pariuri FC Brasov vs Corona Brasov
Info pariuri sportive: FC Brasov -1.5 HA @ 1.68

  • Diferente dintre cele doua tabere este mai mult decat evidenta, iar noi ne asteptam ca formatia gazda sas e impuna fara prea mari emotii, fiind intr-o perioada buna si motivata sa se salveze de la retrogradare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , , ,