Pariul zilei – 08.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Viktoria Berlin vs Hertha (08.07.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Viktoria Berlin si Hertha Berlin vor fi adversare astazi de la ora 19:00 intr-un meci amical, cele doua echipe urmand sa se intalneasca pentru prima data in istoria recenta a fotbalului. De aici am ales si noi pariul zilei, insa cota este ceva mai mica decat de obicei, si anume 1.55 in acest moment la bet365.
Viktoria Hertha
Viktoria Berlin este o formatie din ligile inferioare ale Germaniei, mai exact din Regionalliga Nordost, acolo unde a avut un sezon tocmai de senzatie in stagiunea trecuta, terminand in corzi, cu o singura victorie in ultimele noua etape de campionat. In duelul cu Hertha echipa gazda are sanse minime, dovada si cota de 10.00 pentru victoria acesteia, sau cea de 6.50 pentru un rezultat de egalitate. Si pentru Hertha Berlin acesta este tot primul meci amical al verii, trupa din capitala pregatindu-se pentru inca o provocare in Bundesliga dupa un sezon modest la revenirea in prima liga. Hertha a disputat ultimul meci acum doua luni, pierzand pe 10 Mai cu Dortmund, scor 0-4 acasa. Bet365 ofera o cota de 1.17 pentru un pariu simplu, 2 solist.
Pariuri Viktoria Berlin vs Hertha
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.55

  • Pentru azi nu am ales pariul zilei la o cota prea mare, ci mai degraba am ales acest pariu pentru gradul de incredere, destul de ridicat in acest moment, asteptandu-ne ca Hertha sa domine de la un capat la altul.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,