Pariul zilei – 08.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 7 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Everton vs Watford (07.08.2015) – ora 17:00
pariul zilei2Sambata dupa amiaza de la ora 17:00, Goodison Park va gazdui un meci extrem de interesant, intre Everton si Watford, meci din cadrul primei etape din Premier League. Cota pentru pariul zilei este de 1.70, destul de atractiva la ora actuala.
EvertonWatford
Everton e in mod clar favorita la acest joc, avand un lot superior din punct de vedere valoric, plus ca are si avantajul terenului propriu. Caramelele nu au avut o vara senzationala la capitolul rezultate in amicale, dovada ca bilantul este dat de trei victorii, un egal si trei infrangeri, insa putem spune despre Everton ca a intalnit echipe solide vara aceasta si s-a pregatit serios.Watford revine in Premier League dupa opt ani de pauza. Echipa a terminat pe locul doi in Championship, asta dupa ce a mers pana la final cot la cot cu Bournemouth, echipa care a terminat pe prima pozitie. Watford n-a rupt nici ea gura targului in amicale, insa ramane o echipa deschisa si ofensiva, care a marcat peste 90 de goluri campionatul trecut.
Pariuri Everton vs Watford 
Info pariuri sportive: 1 @ 1.70

  • Sportingbet ne ofera cea mai buna cota pentru acest pronostic si nu merita trecut cu vederea dupa parerea noastra. Watford e o nou-promovata destul de solida, insa Everton are un lot superior, plus ca joaca acasa.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: