Pariul zilei – 08.08.2016

Bilet realizat de Pariuri in 7 August, 2016. Postat in Pariul Zilei

Cork City vs Sligo Rovers (08.08.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Oferta de luni nu este tocmai cea mai impresionanta, asa ca am ales o cota ceva mai mica decat de obicei pentru pariul zilei, si anume o cota de 1.45. Meciul vine din prima liga irlandeza de fotbal, Cork City si Sligo Rovers fiind protagonistele.
Cork City
Sligo Rovers
Cork City este cea mai in forma echipa din campionatul intern, dovada ca si-a trecut in cont 13 puncte in ultimele cinci etape, din 15 posibile. Cork City este in continuare pe locul doi, la sase puncte sub Dundalk, dar si cu doua meciuri mai putin jucate decat liderul. In meciuri de acasa, gazdele au bifat sapte victorii si un rezultat de egalitate.Sligo Rovers se prezinta aici dupa doua victorii si trei egaluri in ultimele cinci etape disputate. Echipa vizitatoare ocupa locul sase cu un total de 28 de puncte si un golaveraj de 23-21, nu tocmai impresionant. Oaspetii au inregistrat doar cinci remize si trei infrangeri in ultimele opt dueluri directe cu cei de la Cork.
Pariuri – Cork City vs Sligo Rovers
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.45

  • Am ales sa nu riscam foarte mult la acest meci, mizand pe un pariu simplu, victoria lui Cork City, mai exact. Gazdele sunt intr-o forma foarte buna in campionat, dupa cum spuneam, victoria fiind obligatorie.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,