Pariul zilei – 08.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Macedonia vs Spania (08.09.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Macedonia si Spania vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:5 in cea de-a opta runda a preliminariilor pentru Euro 2016. Am ales o cota acceptabila pentru pariul zilei de azi, 1.57 in oferta celor de la Sportingbet.
Macedonia Spania
Surprinzator sau nu, Macedonia este cea mai slaba formatie din Grupa C, chiar sub Luxemburg si Belarus. Gazdele au trei puncte dupa ce au bifat o victorie si sase infrangeri, neputandu-se lauda nici cu golaverajul de 6-15. La ora actuala, doar Luxemburg are o defensiva mai slaba, primind doua goluri in plus fata de macedoneni.

Echipa probabila Macedonia:
Pacovski
Brdarovski, Shikov, Mojsov, Zuta
Ibraimi, Petrovic, Gligorov, Trajkovski
Muarem
Ivanovski

Pe de alta parte, Spania se prezinta la acest joc dupa cinci victorii pe linie, revenind acum cateva zile pe prima pozitie a Grupei C. Ibericii au ajuns la 18 puncte, egaland-o astfel pe Slovacia, insa dispune de un golaveraj mai bun, 17-. Spania are nevoie de trei puncte in acest joc pentru a scapa si mai mult de emotii, deoarece orice pas gresit poate fi fatal.

Echipa probabila Spania:
Casillas
Juanfran, Pique, Ramos, Alba
Cazorla, Busquets, Iniesta
Pedro, Costa, Silva

Pariuri Macedonia vs Spania
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.57

  • Sportingbet ofera una dintre cele mai atractive cote de pe piata pentru acest pronostic. Mergem pe mana oaspetilor, pe o dominatie completa a acestora, inca din prima repriza.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: