Pariul zilei – 08.10.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 October, 2016. Postat in Pariul Zilei

Germania vs Cehia (08.10.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru ziua de astazi avem o cota de 1.52 cand vine vorba de pariul zilei. Meciul care ne-a atras atentia este cel dintre Germania si Cehia, din a doua etapa a calificarilor la Cupa Mondiala din Rusia 2018.
Germania
Cehia
Germania a castigat fara emotii in prima etapa contra Norvegiei, scor 3-0, instalandu-se rapid pe pozitia fruntasa. Echipa gazda nu ar trebui sa aiba emotii diseara, insa Cehia reprezinta un adversar ceva mai solid. Dupa esecul de la EURO 2016, nemtii au castigat ambele meciuri disputate pana in prezent, marcand de cinci ori si fara sa primeasca gol.De partea cealalta a baricadei o avem pe Cehia, formatie care n-a trecut de faza grupelor la EURO 2016. Oaspetii au bifat de atunci o victorie clara in fata Armeniei, 3-0 in amical, plus o remiza alba in prima etapa a acestei campanii contra Irlandei de Nord. Asadar, cehii n-au primit gol in ultimele doua meciuri, avand o aparare destul de solida.
Pariuri – Germania vs Cehia
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.52

  • Ne asteptam la un meci frumos si deschis diseara intre Germania si Cehia. Nemtii joaca acasa si au un atac impresionant, insa nici Cehia nu trebuie neglijata in opinia noastra.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,