Pariul zilei – 08.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Petrolul vs Concordia (08.12.2014) – ora 18:00
pariul zilei2Ziua de luni, 8 Decembrie, va pune capat celei de-a 17-a etape din Romania Liga 1, si implicit turului de campionat, urmand ca mai bine de doua luni campionatul intern sa intre in vacanta. Pariul zilei de astazi are o cota de 2.00 si vine de la partida dintre Petrolul si Chiajna.
Petrolul Concordia Chiajna
Petrolul Ploiesti este printre cele mai solide si mai greu de depasit echipe ale momentului in campionatul intern, dovada ca are cel mai mic numar de infrangeri, si anume doua, la fel ca Steaua. Ardelenii ocupa locul trei in acest moment, cu 32 de puncte si un golaveraj de 27-9. O victorie i-ar duce pe acestia pe locul secund, la un punct peste CFR Cluj si la opt in spatele liderului absolut, Steaua Bucuresti. Concordia Chiajna vine dupa victoria obtinuta etapa trecuta, abia a treia in 16 partide. Ilfovenii au ajuns astfel la 16 puncte din 48 posibile si la un golaveraj modest de 15-23, cu un atac slab, avand o medie de sub un gol marcat pe meci. Chiajna este a 14-a in clasament, la doua puncte sub linia de plutire, avand nevoie de puncte ca de aer in acest final al turului de campionat.
Pariuri Petrolul vs Concordia
Info pariuri sportive: Petrolul -1.5 HA @ 2.00

  • Petrolul Ploiesti este una dintre cele mai bune formatii ale campionatului din Romania, iar pe teren propriu, contra unei tabere de la retrogradare, ne asteptam sa se impuna lejer, cu minim doua goluri avans.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!