Pariul zilei – 09.02.2019

Bilet realizat de bonus in 9 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Fiorentina – Napoli

Campionatul italian este una dintre cele mai preferate competitii de pariori, iar astazi la rubrica Pariul Zilei vom analiza intalnirea dintre Fiorentina si Napoli, dar va vom oferi si cateva detalii pentru a alege cel mai inspirat pronostic. Napoli este favorita in opinia caselor de pariuri, chiar daca este echipa oaspete trupa pregatita de Carlo Ancelotti traverseaza o perioada foarte buna si este mai motivata sa obtina victoria.

In formula de astazi a napoletanilor pot evolua Dries Mertens, Lorenzo Insigne, Arkadiusz Milik sau Marek Hamsik, jucatori care pot schimba rezultatul acestei partide prin executile individuale. In cea mai recenta partida Napoli s-a impus categoric cu scorul de 3-0 in fata celor de la Sampdoria, o adversara similara Fiorentinei.

Chiar daca a obtinut o victorie rasunatoare in Cupa Italiei, Fiorentina nu a obtinut atat de multe rezultate in campionat, din cele 10 etape disputate pe Stadio Artemio Franchi violetii au reusit doar 5 victorii, in timp ce Napoli trebuie sa se concentreze mai mult pe meciurile din Serie A dupa eliminarea din Cupa Italiei. Chiar daca gruparea napoletana nu a mai reusit sa se impuna pe acest stadion din 2014, noi va propunem sa mizati pe un succes al oaspetilor care este cotat cu 1.95 deoarece lotul napoletanilor este superior din punct de vedere valoric iar moralul echipei este favorabil in aceasta perioada.