Pariul zilei – 09.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

Unirea Slobozia vs SC Bacau (09.04.2014) – ora 17:00
pariul zilei2Pentru ziua de joi, 9 Aprilie, am ales pariul zilei din Romania, mai exact din etapa intermediara a Ligii secunde, seria intai. Unirea Slobozia va da piept cu SC Bacau, echipa in fata careia e obligata sa castige.
O singura data s-au mai duelat cele doua formatii, in turul acestui campionat, cand Slobozia s-a impus cu 1-0 la Bacau.
Unirea SloboziaSC Bacau
Formatia gazda se afla in continuare in cursa pentru promovare, desi nu va fi usor, ducand o lupta cu Rapid, CSMS Iasi si Clinceni. Gazdele sunt pe locul trei in clasament la ora actuala, cu 38 de puncte si un golaveraj de 27-22, avand cea mai slaba aparare din primele trei clasate, dar si cel mai ineficient atac de pe podium. De precizat ca Slobozia are si un meci in plus jucat fata de contracandidatele la promovare.De partea cealalta, moldovenii vin la acest meci cu gandul de a obtine macar un punct si sa ramana astfel cu sanse mari la un loc de play-off. SC Bacau nu spera la promovare, fiind a sasea in acest moment, cu 26 de puncte si un golaveraj de 27-28, departe de echipele ce lupta pentru a ajunge in Liga 1. Bacauanii au numai trei victorii in 13 deplasari de pana acum in acest campionat.
Pariuri Unirea Slobozia vs SC Bacau
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.80

  • Cota pentru victoria gazdelor este in continua crestere in ultimele 24 de ore, ajungand de la 1.73 la 1.80. Ne bazam pe forta ialomitenilor, pe forma buna a acestora, dar si pe faptul ca miza este una foarte mare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,