Pariul zilei – 09.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 9 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Caen vs Lyon (09.05.2015) – ora 18:00
pariul zilei2Franta Ligue 1 ne-a atras astazi atentia pentru pariul zilei, iar cota aleasa de noi este de 1.67 in acest moment. Caen o va gazdui pe Lyon de la ora 18:00, intr-un meci foarte important pentru oaspeti, care tintesc catre victorie.
Caen Lyon
Caen nu are tocmai un final de sezon linistit, avand in vedere faptul ca forma echipei a suferit mult in ultimele saptamani. Gazdele au 39 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 47-52, fiind la ora actuala pe locul 14 in Ligue 1, cu numai doua puncte peste zona retrogradarii. Orice e posibil in ultimele trei etape, iar Caen nu are voie sa faca pasi gresiti.Echipa probabila Caen:
Vercoutre
Appiah, Adeoti, Silva, Imorou
Seube
Nangis, Kante, Feret, Bazile
Privat
Lyon in schimb are nevoie de victorie neaparat pentru a mai spera la titlu. Echipa oaspete este a doua clasata in Ligue 1, cu 71 de puncte, la cinci in spatele liderului PSG, care a jucat deja in aceasta etapa, impunandu-se cu 6-0 in fata lui Guingamp. OL s-ar apropia la doua puncte in cazul unui succes, cu doua etape ramase apoi de jucat.

Echipa probabila Lyon:
Lopes
Zeffane, Kone, Umtiti, Bedimo
Ferri, Gonalons, Tolisso
Grenier
Fekir, Lacazette

 

Pariuri Caen vs Lyon
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.73

  • Sportingbet ofera cea mai buna cota de pe piata pentru acest pariu, 1.73 la ora actuala. Mizam pe victoria oaspetilor, inca in lupta la titlu, pe cand Caen este o formatie care inca n-a scapat de griji, dupa cum am spus.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!