Pariul zilei – 09.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 9 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Guangzhou R&F vs Hamburg (09.07.2014) – ora 15:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi, 9 Iulie, este de 1.80 la ora actuala in oferta bet365. Protagonistele meciului ales de noi sunt Guangzhou R&F, locul trei din China la mijlocul campionatului, si Hamburg, echipa care vine dupa un sezon modest in Germania Bundesliga. Partida va avea loc azi de la ora 15:00.
Guangzhou R&F Hamburg
Guangzhou R&F este in pauza de campionat, iar dupa 14 etape scurse din prima liga de fotbal a Chinei se afla pe locul trei. Ultimul meci jucat de chinezi a avut loc pe 25 Mai, cand s-au impus cu scorul de 2-0 in fata lui Harbin Yiteng, iar de atunci gazdele nu au mai sustinut nici o partida, nici macar amicala. La pariuri Guangzhou R&F porneste cu o cota in jur de 3.60 pentru victorie. Ne bazam pe diferenta de valoare dintre cele doua tabere, considerand-o pe Hamburg echipa net superioara. Nemtii au castigat primele doua amicale pana acum, marcand de 18 ori, ce-i drept in fata unor echipe mult mai slabe. A urmat apoi amicalul cu liderul din China, Guangzhou, amical pierdut de nemti cu scorul de 2-6, probleme din defensiva iesind din nou in evidenta destul de clar.
Pariuri Guangzhou R&F vs Hamburg
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.80

  • Ne asteptam ca Hamburg sa isi confirme superioritatea fata de chinezii de la Guangzhou R&F, desi in ultimul amical au fost invins de Guangzhou, liderul din China, cu un scor umilitor, 6-2. Cota este destul de tentanta, iar Hamburg are un lot mai solid la prima vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

 

Tags: , , , ,