Pariul zilei – 09.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 9 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Rosenborg vs Vikingur (09.07.2015) – ora 20:00
pariul zilei2Rosenborg si Vikingur vor fi puse fata in fata diseara de la ora 20:00 in mansa retur a primului tur preliminar din Europa League. Norvegienii sunt clar favoriti, atat pe hartie, cat si la pariuri, iar cota pentru pariul zilei de astazi este de 1.55.
Rosenborg Vikingur
Rosenborg nu-si face griji in ceea ce priveste calificarea, fiind 99.99% sigura dupa victoria din tur, scor 2-0 in deplasare. Pe teren propriu ne asteptam la ceva si mai spectaculos, insa nu este exclus ca nordicii sa ruleze lotul si sa nu joace cu prima formatie. Rosenborg e intr-o forma buna sezonul acesta, tintind catre titlu in competitia interna. De cealalta parte a baricadei se afla o formatie net inferioara din toate punctele de vedere, Vikingur, formatie care vine din Insulele Feroe si care in mod normal nu poate emite vreo pretentie in fata unui club precum Rosenborg. Feroenii au avantajul meciurilor in picioare, insa nu conteaza prea mult acest lucru cand diferenta de valoare este enorma.
Pariuri Rosenborg vs Vikingur
Info pariuri sportive: Peste 3.5 goluri @ 1.55

  • Balanta este clar inclinata in favoarea norvegienilor, dupa cum am spus, iar noi ne asteptam la un duel generos in reusite, in special in poarta feroenilor, cota pentru over 3,5 fiind una atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!