Pariul zilei – 09.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Newcastle vs Southampton (09.08.2015) – ora 15:30
pariul zilei2Premier League este in centrul atentiei weekendul acesta, iar pariul zilei de duminica vine de aici, cota nefiind la fel de mare ca intr-o zi obisnuita. Newcastle si Southampton sunt cele doua protagoniste, acestea urmand sa se dueleze duminica de la ora 15:30.
NewcastleSouthampton
Cotofenele vin dupa un sezon dezastruos in care nu s-au ridicat deloc la nivelul asteptarilor, sperand la mai bine in actuala stagiune. Semnele nu sunt tocmai incurajatoare daca ar fi sa ne raportam la meciurile amicale din vara aceasta, perioada in care Newcastle a bifat doar doua victorii, un egal si patru meciuri pierdute, defensiva fiind la pamant in multe situatii.Pe de alta parte, Southampton vine dupa accederea in play-off-ul Europa League, eliminand-o pe Vitesse, o echipa destul de importanta din campionatul Olande. ”Sfintii” incepusera slab vara, cu trei esecuri in primele trei amicale, insa si-au revenit mai apoi, bifand trei succese si un egal in urmatoarele patru jocuri de pregatire.
Pariuri Newcastle vs Southampton 
Info pariuri sportive: X2 @ 1.48

  • Asa cum am spus, cota pentru pariul zilei de duminica nu este la fel de mare ca de obicei, insa merita incercata, gradul de risc fiind unul scazut dupa parerea noastra, cu Soton superioara la prima vedere.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!