Pariul zilei – 09.12.2015

Bilet realizat de Pariuri in 9 December, 2015. Postat in Pariul Zilei

Bayer Leverkusen vs Barcelona (09.12.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Avem o cota foarte atractiva pentru pariul zilei din aceasta miercuri, si anume 2.05. Pronosticul vine de la partida dintre Bayer Leverkusen si Barcelona, partida care va incepe la ora obisnuita a competitiei, 21:45.
Bayer Leverkusen Barcelona
Nemtii au inceput in forta aceasta campanie de UCL, cu o victorie in prima etapa a campionatului, insa apoi a urmat o serie slaba, fara victorie in urmatoarele patru meciuri de Liga Campionilor. La ora actuala Leverkusen are cinci puncte, la fel ca AS Roma, luptand pentru locul secund in Grupa E, insa pentru asta are nevoie de victorie diseara, ceea ce nu va fi tocmai floare la ureche. Messi si compania au controlat in totalitate aceasta grupa, asa cum era de asteptat. Campioana Europei a strans 13 puncte in cinci meciuri pana acum, laudandu-se si cu un golaveraj impresionant de 14-3, cu o medie de aproape trei reusite pe meci pana acum. Barca s-a impus si in meciul tur, 2-1 pe Camp Nou, insa acum este pe cai mari, intr-o forma mult mai buna decat atunci.
Pariuri Bayer Leverkusen vs Barcelona
Info pariuri sportive: 2 solist @  2.05

  • Desi este deja calificata, ne asteptam ca Barcelona sa nu reduca din motoare ci sa joace la capacitate normala, astfel ca mizam pe victoria echipei vizitatoare diseara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,