Pariul zilei – 10.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 10 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

Leverkusen vs Werder Bremen (10.03.2017) – ora 21:30
pariul zilei2Pentru ziua de vineri am ales pariul zilei din Germania Bundesliga, acolo unde Bayer Leverkusen si Werder Bremen vor deschide cea de-a 24-a etapa a campionatului. Am mers pe o cota de 1.51, Unibet oferind cea mai buna cota de pe piata.
Leverkusen
Werder Bremen
Leverkusen a dezamagit in aceasta campanie si este in pericol sa rateze cupele europene. Dupa primele 23 de etape echipa se afla doar pe locul zece, cu 30 de puncte si un golaveraj negativ chiar, 36-38. Echipa vine dupa doua esecuri la rand, iar acum are nevoie de victorie, pentru a se apropia la doua puncte de Top 6, cel putin pana maine. Werder Bremen se lupta si in acest sezon sa evite retrogradarea. Echipa a parasit zona fierbinte in urma celor trei victorii din ultimele trei etape si vine aici sa scoata un rezultat pozitiv. Bremen are 25 de puncte si un golaveraj de 30-43, apararea fiind punctul slab. Doua puncte au oaspetii peste linia de plutire.
Pariuri – Leverkusen vs Werder Bremen
Info pariuri sportive  Peste 2,5 goluri @ 1.51

  • Cea mai buna cota de pe piata pentru pariul ales de noi se gaseste la Unibet in acest moment. E un meci important pentru ambele tabere si ne asteptam la goluri multe, mai ales ca egalul nu prea le avantajeaza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!