Pariul zilei – 10.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

St. Etienne vs Nice (10.05.2015) – ora 18:00
pariul zilei2La fel ca si ieri, am ales pariul zilei de astazi din Franta Ligue 1. Cota este de 1.62 in momentul de fata, iar meciul le va pune fata in fata pe St. Etienne si Nice, doua tabere aflate in zone diferite ale clasamentului. Lovitura de start va fi data la ora 18:00.
St. Etienne Nice
St. Etienne se prezinta la acest meci dupa infrangerea suferita etapa trecuta, 0-1 pe terenul Bastiei, iesind astfel in mare masura din lupta pentru un loc de Champions League. Acum verzii se simt amenintati chiar si la locurile 4-5, astfel ca orice pas gresit ar putea fi fatal. Ne asteptam totusi sa-si confirme superioritatea astazi contra lui Nice in fata propriilor suporteri.  

De partea cealalta se afla Nice, echipa care s-a salvat de la retrogradare in proportie foarte mare. Oaspetii au 42 de puncte, cinci peste zona de retrogradare, in conditiile in care echipele de mai jos au jucat deja in aceasta runda. Golaverajul de 39-45 nu este unul deloc rau pentru aceasta zona a clasamentului. Nice este in primele sapte echipe din Franta cand vine vorba de deplasari.

Pariuri St. Etienne vs Nice
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Ne-am indreptat atentia catre victoria lui St. Etienne, echipa net superioara din mai toate punctele de vedere, cu avantajul terenului propriu. Plus de asta, echipa nu-si permite pasi gresiti in cursa pentru un loc de cupa europeana.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!