Pariul zilei – 10.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Chile vs BoliviaΒ (11.06.2016) – ora 00:00
pariul zilei2Desi meciul incepe exact la miezul noptii, in noaptea de Vineri spre Sambata, e firesc sa incadram acest meci la pariurile de Vineri. Chile si Bolivia se intalnesc la Copa America, iar noi ne-am orientat catre o cota de 1.64 pentru pariul zilei.
Chile Bolivia
Chile are nevoie de victorie ca de aer, asta dupa ce a inceput turneul cu stangul, pierzand in fata Argentinei in primul joc. Alexis Sanchez si compania nu-si mai permit pasi gresiti, asta daca vor sa pastreze sanse de calificare si in ultima etapa. Forma chilienilor a lasat de dorit in ultimele luni, cu o victorie si cinci infrangeri in ultimele sase meciuri. De cealalta parte, Bolivia sta si mai rau, pierzand zece din ulitmele 11 meciuri disputate. Echipa a inceput de asemenea cu stangul Copa America, pierzand in prima runda cu Panama, scor 1-2. Bolivia a pierdut si ultimul duel direct cu Chile, scor 0-5 in urma cu un an de zile, tot la Copa America.
Pariuri – Chile vs Bolivia
Info pariuri sportive Chile -1.5 HA @ 1.64

  • Ne asteptam ca diferenta clara de valoare dintre cele doua selectionate sa se vada si pe tabela de marcaj, iar chilienii sa se impuna la minim doua goluri diferenta la noapte.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,