Pariul zilei – 10.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Club Brugge vs Basaksehir (10.07.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru pariul de astazi, vineri 10 Iulie 2015, am ales pariul zilei de la un meci amical, cota de 1.62 fiind una acceptabila si interesanta. Club Brugge si Basaksehir vor fi cele doua protagoniste, belgienii fiind in pole-position dupa cum o arata si cotele.
Club Brugge Basaksehir
Club Brugge are avantajul meciurilor in picioare, acesta fiind deja al 5-lea amical disputat vara aceasta. Echipa a inregistrat trei victorii, marcand de 16 ori in total, la care se adauga si un esec neasteptat, scor 0-1 in fata celor de la KSV Roeselare acum o saptamana de zile. Toate agentiile de pariuri ii dau pe belgieni ca favoriti, cotele fiind intre 1.60 si 1.65. Basaksehir porneste ca outsider in deplasarea de astazi, cota pentru 2 solist fiind la ora actuala de 4.30, in timp ce egalul este cotata cu 3.75. Turcii vin dupa un sezon bun in Super Lig, terminand pe pozitia a patra si izbutind astfel sa obtina calificarea in preliminariile Europa League, acolo unde isi vor incepe aventura foarte curand. Acum aproape trei luni au pierdut ultima data oaspetii.
Pariuri Club Brugge vs Basaksehir
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Ne asteptam ca echipa superioara, si anume Club Brugge, sa se impuna in amicalul de diseara, cota fiind una atractiva si care merita incercata. Belgienii au si avantajul meciurilor in picioare, dupa cum am spus deja.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!