Pariul zilei – 10.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 October, 2015. Postat in Pariul Zilei

Azerbaijan vs Italia (10.10.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Azerbaijan si Italia vor deschide ziua de sambata in preliminariile pentru Euro 2016. De aici am ales si noi pariul zilei, cota fiind una atractiva de 1.60, care merita atentie dupa parerea noastra. Lovitura de start va fi data la ora 19:00, ora Romaniei.
AzerbaijanItalia
Azerbaijan nu reprezinta o forta in fotbal la ora actuala, insa nici nu trebuie neglijata. Selectionata gazda a adunat sase puncte in opt etape, toate punctele fiind insa obtinut in ultimele patru jocuri. Azerii incepusera slab, cu patru infrangeri in primele patru partide jucate. Echipa este a 5-a in Grupa H, doar deasupra amatorilor din Malta.Pe de alta parte, Italia, desi n-a rupt gura targului in campania curenta, conduce ostilitatile in Grupa H. Verratti si colegii sai de la nationala au 18 puncte dupa cinci succese si trei remize, fiind neinvinsi in acest moment. Echipa se lauda si cu un golaveraj de 11-5, al doilea din grupa dupa ce al Croatiei (16-5). Italia s-a impus in tur, 2-1 acasa.
Pariuri Azerbaijan vs Italia
Info pariuri sportive: Sub 2,5 goluri  @  1.60

  • Desi Italia pare favorita certa, ne asteptam totusi la un meci destul de strans, fara scoruri astronomice, si cu maximum doua goluri diseara.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,