Pariul zilei – 10.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Nancy vs Creteil (10.11.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Nancy si Creteil vor fi puse fata in fata in aceasta seara de la ora 21:30 in ultimul meci al etapei cu numarul 14 din Franta Ligue 2, echipa gazda pornind ca favorita si avand o singura optiune in aceasta deplasare, mai exact victoria.
Nancy Creteil
Nancy si Creteil au incheiat la egalitate ambele confruntari directe stagiunea precedenta, scor 1-1 pe terenul oaspetilor de diseara si 2-2 pe acest stadion. Nancy este printre cele mai in forma echipe ale momentului in Ligue 2, venind dupa cinci etape fara esec. Echipa gazda a pierdut un singur meci pana acum, iar cu 24 de puncte si un golaveraj de 21-13 este a patra clasata. O victorie ar duce-o pe locul doi, la egalitate cu liderul Brest. Creteil se afla la polul opus, diametral opus in clasamentul din liga secunda franceza, fiind a patra de la coada. Mai exact, echipa vizitatoare ocupa un ingrijorator loc 17, cu 13 puncte si un golaveraj de 18-21, marea problema fiind in mod vizibil defensiva, printre cele mai slabe trei din campionatul acesta. Creteil este fara victorie dupa sapte deplasari, bifand patru remize si trei meciuri pierdute.
Pariuri Nancy vs Creteil
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • La prima vedere cele intre cele doua tabere exista o diferenta enorma, reliefata si in cifrele din clasament. Mizam pe victoria gazdelor, superiori la orice capitol, plus ca si cota este foarte atractiva.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!