Pariul zilei – 11.01.2019

Bilet realizat de bonus in 11 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Borussia Dortmund – Feyenoord

In pauza de iarna echipele trebuie sa isi mentina jucatorii pregatiti fizic pentru marile competitii si se disputa mai multe meciuri amicale inainte de reluarea partidelor oficiale. Confruntarea pe care o vom prefata astazi este un meci intre doua dintre cele mai ofensive si spectaculoase echipe din Europa, Borussia Dortmund si Feyenoord fiind si doua dintre gruparile care se lupta pentru titlu de campioana in tarile din care provin.

Germanii de la Borussia Dortmund ocupa prima pozitie din Bundesliga cu 42 de puncte si in prima parte a acestui sezon fotbalistii antrenati de Lucien Favre au suferit doar doua infrangeri. Trebuie sa mai amintim faptul ca Dortmund are cea mai productiva ofensiva din Germania, Paco Alcacer si Marco Reus fiind principalii marcatori ai liderului din Bundesliga.

Feyenoord se afla in acest moment pe pozitia a treia din campionatul Olandei si este singura formatie care a reusit sa o invinga pe PSV, liderul din Eredivisie. Formatia din Rotterdam nu are atat de multe goluri marcate ca Ajax sau PSV, dar actualul antrenor, Giovanni van Bronckhorst impune o mentalitate deschisa catre atac. In formula de astazi folosita de Feyenoord poate evolua si veteranul Robin van Persie, dar pariorii ar trebui sa mizeze, pentru o cota de 1.65, pe un succes al formatiei germane deoarece Dortmund are mai multi fotbalisti care pot face diferenta.