Pariul zilei – 11.03.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 March, 2016. Postat in Pariul Zilei

Juventus vs Sassuolo (11.03.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 11 Martie 2016, vine din Italia Serie A, acolo unde Juventus si Sassuolo vor fi puse fata in fata de la ora 21:45, ora Romaniei. Cota care ne-a atras atentia este una interesanta, de 1.75 in acest moment.
JuventusSassuolo
Torinezii merg ceas in Premier League si sunt favoritii principali in cursa pentru titlu. Echipa de pe Juventus Stadium are 64 de puncte, trei in plus fata de Napoli. Gazdele dispun si de un golaveraj impresionant, 50-15, cu al treilea atac din campionat si de departe cea mai solida aparare. Apropo de asta, Juve a incasat doar sase goluri in cele 13 meciuri jucate acasa.Sassuolo a avut un sezon neasteptat de bun pana acum, avand in vedere pretentiile echipei. Oaspetii vin dupa o perioada buna, cu trei victorii in ultimele trei etape, fiind pe locul sapte in Serie A. Sassuolo e la sapte lungimi de Top 5, dar n-are emotii de nici fel, fiind la sase puncte deasupra locului opt in acest moment.
Pariuri Juventus vs Sassuolo
Info pariuri sportive: Sub 2,5 goluri @ 1.75

  • Mergem pe un meci strans si destul de echilibrat, mai ales ca ambele tabere sunt intr-o forma foarte buna. Plus de asta, Juve ar putea sa odihneasca o parte din titularii de drept astazi. Ultimele patru jocuri directe s-au incheiat cu maxim doua reusite.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,