Pariul zilei – 11.03.2017

Bilet realizat de Pariuri in 10 March, 2017. Postat in Pariul Zilei

AS Monaco vs Bordeaux (11.03.2017) – ora 17:45
pariul zilei2Pariul zilei de sambata aceasta vine din Franta Ligue 1, de la intalnirea dintre AS Monaco si Bordeaux. Lovitura de start va fi data la ora 17:45, ora Romaniei, iar gazdele au clar prima sansa. Cota aleasa de noi astazi este de 1.76 laΒ Unibet.
AS Monaco
Bordeaux
AS Monaco conduce ostilitatile in Ligue 1 si cu siguranta isi doreste victoria aici pentru a fi sigura in continuare de distanta fata de locurile doi si trei. Gazdele au 65 de puncte, trei peste PSG si Nice, dar totodata se lauda si cu cel mai bun golaveraj, 82-25. Monaco are de departe cel mai bun atac din tara, marcand in medie aproape trei goluri pe meci. Bordeaux este ocupanta locului cinci in acest moment in Franta, luptand pentru o calificare in Europa League. Echipa vine dupa cateva rezultate bune si a ajuns la 43 de puncte si un golaveraj de 36-34. Bordeaux e la patru puncte de Top 4, insa exista sanse de calificare in UEL chiar si de pe pozitia a cincea, in functie de cine va triumfa in Cupa Frantei si Cupa Ligii.
Pariuri – AS Monaco vs Bordeaux
Info pariuri sportive Β AS Monaco -1.0 HAΒ @ 1.76

  • Mizam pe forta ofensiva a gazdelor si pe forma impresionanta a acestora. Monaco este pe cai mari si ne asteptam la o victorie clara. Daca echipa se va impune la limita de un gol, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,