Pariul zilei – 11.05.2015

Bilet realizat de Pariuri in 11 May, 2015. Postat in Pariul Zilei

Vallecano vs Getafe (11.05.2015) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de ieri a iesit fara probleme, St. Etienne impunandu-se cu 5-0 in fata lui Nice. Astazi ne-am indreptat atentia catre Primera Division, acolo unde Vallecano si Getafe vor fi adversare in ultimul meci al rundei cu numarul 36. Cota aleasa este de 1.85 la ora actuala.
Vallecano Getafe
Rayo Vallecano vine dupa doua rezultate de egalitate la rand, 1-1 cu Valencia acasa si tot 1-1 in fata lui Espanyol in deplasare. Echipa are un final linistit de sezon, fiind pe locul 12 in acest moment, cu 43 de puncte si un golaveraj de 40-63, avand o defensiva dezastruoasa, doar codasele clasamentului fiind intr-o situatie asemenatoare sau mai slaba. Cele 12 puncte avans fata de zona rosie, le asigura gazdelor un final fara emotii. Getafe in schimb nu este salvata din punct de vedere matematic, insa realistic vorbind, echipa va juca si anul viitor in La Liga. Formatia oaspete are 36 de puncte si un golaveraj de 29-54, cu un atac modest, fiind la numai cinci puncte peste linia de plutire. Forma oaspetilor este dezastruoasa, cu patru infrangeri in precedentele patru partide din Primera Division, marcand un gol si incasand  nu mai putin de 13.
Pariuri Vallecano vs Getafe
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.85

  • La fel ca si ieri, am ales un nou solist pentru astazi la pariul zilei. Vallecano pare echipa superioara in momentul de fata, Getafe fiind in cadere libera, dupa cum am spus si anterior.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!