Pariul zilei – 11.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 11 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

Man United vs Celta Vigo (11.05.2017) – ora 21:15
pariul zilei2Pentru pariul zilei de joia aceasta am ales un pariu simplu, la o cota de 1.53 in momentul de fata. M-am orientat asupra meciului dintre Manchester United si Celta Vigo, meci care va decide una din finalistele acestei editii de Europa League.
Man United
Celta Vigo
Manchester United vine dupa esecul contra lui Arsenal in Premier League, scor 0-2 pe Emirates Stadium. Englezii sunt pe locul sase in Premier League si au sanse minime sa termine in Top 4 acest campionat. Asadar, castigarea Europa League este principalul obiectiv si calea mai usoara de a ajunge in Liga Campionilor sezonul urmator. Celta Vigo a pierdut ultimele cinci meciuri oficiale in campionat si Europa League, traversand o perioada dezastruoasa. Spaniolii au marcat un singur gol in precedentele cinci partide, primind nu mai putin de zece. Oaspetii au pierdut meciul tur cu 0-1 pe propria arena si au sanse minime de calificare.
Pariuri – Man United vs Celta Vigo
Info pariuri sportive  1 @ 1.53

  • Fara sa riscam prea mult, mergem pe un pariu simplu aici, pe victoria lui Manchester United mai exact, englezii avand toate argumentele in favoarea lor la ora actuala.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!