Pariul zilei – 11.05.2019

Bilet realizat de bonus in 11 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Atalanta – Genoa

Una dintre surprizele din aceasta editie a campionatului italian este Atalanta, o grupare cu resurse limitate care se lupta in acest moment sa obtina o calificare in UEFA Champions League. In aceasta etapa gruparea din Bergamo va primi vizita celor de la Genoa intr-o partida dezechilibrata de pare pariorii pot profita. Atalanta are 3 victorii consecutive si este in acest moment echipa cu cele mai multe goluri marcate din Serie A.

Principalul marcator al gazdelor este Duvan Zapata, atacantul combian imprumutat de la Sampdoria a reusit 22 de goluri in aceasta editie de campionat si se poate lauda ca a inscris cu un gol mai mult decat Cristiano Ronaldo, golgheterul campioanei Juventus Torino. Atalatna ocupa pozitia a patra in acest moment, insa cele 62 de puncte nu sunt suficiente pentru a le asigura deja o calificarre in cea mai prestigioasa competitie a cluburilor europene.

Nici Genoa nu are un final de sezon mai linistit, trupa oaspetilor se afla la doar 4 puncte de zona de retrogradare, iar in ultimele 10 etape a obtinut o singura victorie. Ultimul succes intr-un meci din deplasare a fost inregistrat de Genoa la sfarsitul lunii ianuarie si chiar daca agentiile de pariuri acorda doar cota 1.50 pentru o victorie obtinuta de Atalanta noi va recomandam sa mizati pe acest pariu care are foarte multe sanse de a fi castigator.