Pariul zilei – 11.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 11 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Viitorul vs CFR Cluj (11.07.2015) – ora 18:30
pariul zilei2Pentru prima data in aceasta vara, pariul zilei ales de echipa noastra vine din Romania Liga 1, de la noul sezon. Cota este de 1.57 in momentul de fata la Sportingbet, iar protagonistele duelului sunt Viitorul si CFR Cluj, cotele fiind foarte echilibrate.
Viitorul CFR Cluj
Trupa lui Gheorghe Hagi se afla deja la al patrulea sezon in Liga 1, iar lucrurile incep sa mearga tot mai bine, mai ales ca sezonul precedent n-au avut emotii in ceea ce priveste evitarea retrogradarii. Gazdele ar trebui sa aiba viata mai usoara acum in noul format, avand in vedere ca nu mai retrogradeaza atat de multe formatii ca in sezonul trecut (6). Desi a terminat pe pozitia a treia in campionatul trecut, CFR Cluj nu ne va reprezenta in Europa League, neavand dreptul s-o faca din cauza problemelor financiare. Plus de asta, fost campioana a Romaniei va incepe si cu un deficit de sase puncte, ea si Petrolul Ploiesti fiind penalizate de catre federatie inainte de startul campionatului.
Pariuri Viitorul vs CFR Cluj
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.57

  • Mizam pe un meci strans si echilibrat, asa cum il anunta si cotele oferite de bookmakeri. Plus de asta, patru din cele sase dueluri directe de pana acum s-au incheiat cu scoruri de under 2,5.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!