Pariul zilei – 11.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 August, 2014. Postat in Pariul Zilei

Hacken vs Elfsborg (11.08.2014) – ora 20:05
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi, luni 11 August, nu este una extraordinara, ci de 1.60 in acest moment la bet365. Partida cu pricina vine din Suedia Allsvenskan, etapa cu numarul 18, acolo unde Hacken si Elfsborg vor fi adversare in derby-ul acestei runde. Elfsborg a castigat ultimele doua intalniri directe, insa pe teren propriu de fiecare data.
HackenElfsborg
Hacken se afla intr-o crestere remarcabila de forma, dovada ca in ultimele patru runde echipa a bifat trei victorii la rand, urmate de o remiza alba. Dupa 17 runde scurse Hacken ocupa locul trei in clasament, cu 31 de puncte si un golaveraj de 33-20, fiind la trei puncte in spatele locului doi si la noua lungimi in spatele liderului Malmo, avand sanse minime la titlu.Elfsborg pe de alta parte se afla intr-o situatie asemanatoare, venind dupa cinci etape cu opt puncte trecut in dreptul ei. Echipa oaspete se afla la egalitate de puncte cu adversarii din acest joc, insa cu un golaveraj ceva mai slab, 27-17. Legat strict de deplasari, Elfsborg a bifat doar doua victorii in opt partide, la care se adauga trei remize si trei esecuri.
Pariuri Hacken vs Elfsborg
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.60

  • Se intalnesc in acest meci doua formatii echilibrate, aflate la egalitate de puncte si care au marcat impreuna fix 60 de goluri in 17 etape, astfel ca avem motive serioase sa ne asteptam la un meci frumos, cu goluri in ambele porti.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,