Pariul zilei – 11.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 11 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

M’Gladbach vs Hamburg (11.09.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Unul dintre cele mai atractive meciuri de astazi in fotbalul important european va avea loc in Germania, acolo unde Borussia Moenchengladbach si Hamburg vor deschide etapa a patra. Am ales pariul zilei de la acest joc, cota fiind de 1.67 la ora actuala.
M’Gladbach Hamburg
Borussia Moenchengladbach vine dupa un sezon foarte bun, dovada ca a terminat pe trei stagiunea precedenta. Acum insa echipa este de nerecunoscut, pierzand toate cele trei jocuri de campionat. Gazdele au zero puncte si un golaveraj de 2-8, fiind ultimii in clasament. Herrmann, Dominguez si Fabian Johnson sunt accidentati, dar cel mai important absent este Xhaka, suspendat.

Echipa probabila M’Gladbach:
Sommer
Korb, Stranzl, Jantschke, Wendt
Traore, Nordtveit, Stindl, Hazard
Raffael
Hahn

Pe de alta parte, Hamburg vine dupa doua sezoane la rand in care a fost aproape de retrogradare, salvandu-se dupa jocurile de baraj. Echipa a castigat trei puncte in primele trei etape din noul sezon, fiind a 13-a clasata la ora actuala. Oaspetii n-au mai castigat pe acest teren de aproape cinci ani, din Decembrie 2010. Hamburg vine aici fara Adler, Marcos, Rudnevs si Hirzel, accidentati

Echipa probabila Hamburg:
Drobny
Diekmeier, Djourou, Cleber, Ostrzolek
Jung, Ekdal
Gregoritsch, Hunt, Ilicevic
Schipplock

Pariuri M’Gladbach vs Hamburg
Info pariuri sportive: 1 solist @  1.67

  • Sportingbet ofera una dintre cele mai atractive cote de pe piata pentru acest pronostic. Mergem pe mana oaspetilor, pe o dominatie completa a acestora, inca din prima repriza.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!