Pariul zilei – 11.11.2016

Bilet realizat de Pariuri in 11 November, 2016. Postat in Pariul Zilei

Franta vs Suedia (11.11.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Unul dintre cele mai atractive meciuri programate astazi este cel dintre Franta si Suedia, de la ora 21:45. De aici am ales si noi pariul zilei de vinerea aceasta, cota fiind una atractiva in oferta Unibet, de 1.85.
Franta
Suedia
Francezii nu s-au descurcat rau deloc in primele trei runde, insa mereu este loc de mai bine. Griezmann si compania au adunat sapte puncte din noua posibile, laudandu-se si cu un golaveraj de 5-1. Franta se bazeaza in mod special pe atac, insa in ultimele luni si defensiva a cunoscut o crestere considerabila de forma.Suedezii au exact aceleasi cifre ca si adversarii de diseara, si anume sapte puncte plus un golaveraj de 5-1. Nordicii au pierdut ultima deplasare pe acest teren, scor 0-1 intr-un amical disputat acum doi ani. Fara Ibrahimovic, retras de la nationala, Suedia nu pare sa ii simta lipsa starului de pe Old Trafford, sau cel putin nu inca.
Pariuri – Franta vs Suedia
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.85

  • Se intalnesc doua echipe ofensive, cel putin Franta neavand nevoie de prezentare din acest punct de vedere. Plus de asta, si cota pentru pariul ales de noi este una foarte atractiva in conditiile date.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: