Pariul zilei 12.03.2018

Bilet realizat de Pariuri in 12 March, 2018. Postat in Pariul Zilei

Werder Bremen vs FC Koln (12.03.2018) – ora 21:30
pariul zilei2Inceputul de saptamana ne rezerva o intalnire intre Bremen si Koln in runda 26 din Bundesliga. De aici am ales si noi pariul zilei si speram ca ambele formatii sa forteze victoria si sa ne ofere un meci pe cinste.
Werder BremenFC Koln
Cu un numar de 27 de puncte, Bremen se afla pe pozitia 14 dupa 6 victorii, 9 egaluri si 10 infrangeri. Referitor la jocurile de acasa, echipa nu a mai fost infranta in ultimele 10 meciuri. In 3 din ultimele 5 meciuri, Bremen a reusit sa marcheze minim 2 goluri. Florian Kofhelfd va apela la o formatie de 4 – 3 -3 de aceasta data, cu Kainz, Kruse si Johannsson in atac.Desi este pe ultimul loc in Bundesliga, Koln  facut fata ultimelor meciuri cu rivala sa, Bremen,  reusind 4 egaluri. Ultimul meci al echipei in deplasare a fost impotriva lui RB Leipzig, aceasta terminandu-se cu o victorie surprinzatoare  de 2-1. In 4 din ultimele 5 meciuri, au fost inscrise peste 2.5 goluri.
Pariuri Werder Bremen vs FC Koln
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.62

  • Vorbim despre doua formatii din a doua parte a clasamentului. Werder lupta sa se distanteze de zona rosie, in timp ce Koln inca spera la salvare. Ambele sunt obligate sa dea totul astazi si speram sa vedem macar un gol in fiecare poarta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!